czwartek, 2 kwietnia 2015

GOLONKA

  1. GOLONKA WIEPRZOWA
  2. LIŚĆ LAUROWY
  3. ZIELE ANGIELSKIE
  4. PIWO
  5. SÓL
  6. PIEPRZ
  7. OWOCE JABŁKA, GRUSZKI, SUSZONE ŚLIWKI
  8. OCET JABŁKOWY
  9. GAŁKA MUSZKATAŁOWA
  10. PAPRYKA OSTRA
GOLONKI MARYMUJEMY W ZALEWIE Z PRZYPRAW 24 GODZINY NASTĘPNIE CAŁOŚĆ LĄDUJE W GĘSIARCE


DODAJEMY OWOCE I POSYPUJEMY PRZYPRAWAMI
CAŁOŚĆ LADUJE W PIEKARNIKU NA 170 STOPNI NA  1H/1KG
NA KONIEC PIECZENIA ODKRYWAMY NACZYNIE NA OKOŁO 10 MIN ŻEBY OPIEKŁA SIĘ SKÓRKA
CAŁOŚĆ JEST NIESAMOWICIE AROMATYCZNA I SMAKOWITA
PODAJEMY TAK JAK KTO LUBI .
JA UWIELBIAM Z MUSZTARDĄ LUB CHRZANEM I OCZYWIŚCIE ZE ŚWIERZYM PIECZYWEM
SMACZNEGO

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz