czwartek, 2 kwietnia 2015

RYBA PO GRECKU

  1. RYBA UWIELBIAM DORSZA ALE MOŻE TEŻ BYĆ MORSZCZUK
  2. MARCHEWKA
  3. PIETRUSZKA
  4. SELER
  5. CEBULA
  6. CZOSNEK
  7. LIŚĆ LAUROWY
  8. ZIELE ANGIELSKIE
  9. MAJERANEK
  10. SÓL
  11. PIEPRZ
  12. BAZYLJA
  13. OREGANO
  14. KONCENTRAT POMIDOROWY
RYBE PRZYPRAWIONĄ SOLA I PIEPRZEM CYTRYNOWYM OBSMAŻAMY


WARZYWA TRZEMY NA TARCE NA GRUBYCH OCZKACH I WRZUCAMY DO GARA
DUSIMY Z PRZYPRAWAMI A NA KONIEC DODAJEMY ODROBINE KONCENTRATU
JEŚLI MASA JEST ZA SUCHA MORZEMY DODAĆ ODROBINĘ WODY
JAK WARZYWA SA JUŻ MIĘKKIE PRZEKŁADAMY WARSTWOWO 
I ZOSTAWIAMY NA KILKA GODZIN ŻEBY SMAKI SIĘ PRZENIKŁY
PALCE LIZAĆ
SMACZNEGO

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz