czwartek, 2 kwietnia 2015

KACZKA

  1. UDKA KACZE
  2. JABŁKA
  3. MIÓD
  4. BIAŁE WINO
  5. ŚWIEŻY TYMIANEK
  6. ŚWIEŻA BAZYLJA
  7. ŚWIEŻY ROZMARYN
  8. SÓL
  9. PIEPRZ
  10. BURACZKI MARYNOWANE (NAJLEPSZE WŁASNE
  11. ZIEMNIACZKI PIRE
KACZKĘ OBSMAŻAMY ABY ZAMKNĄĆ PORY OKOŁO 2 MIN NA STRONĘ


PÓŻNIEJ NA TŁUSZCZ POZOSTAŁY Z KACZKI WRZÓCAMY JABŁKA,MIÓD I BIAŁE WINO
PÓŻNIEJ WSZYSTKO LĄDUJE W NACZYNIU ŻAROODPORNYM WRAZ Z ZIOŁAMI I LADUJE W PIEKARNIKU NA 180 STOPNI NA OKOŁO 45 MIN


EFEK KOŃCOWY JEST SMAKOWITY
KACZKA MA CHRUPIĄCĄ I AROMATYCZNĄ SKÓRKĘ

SMAKUJE NIESAMOWICIE Z BURACZKAMI I PIRE
ŻYCZE WSZYSTKIM SMACZNEGO

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz